Pandantive

Pandantivele sunt adesea simbolice și emoționale pentru noi, le purtăm nu numai ca un accesoriu de modă, dar de multe ori și pentru fericire sau ca aminitre ca un cadou de la o persoană iubită. De aceea multe pandantive au  forma diferitelor simboluri cum ar fi îngeri, cruci, trifoi, semne zodiacale, etc. Foarte popular este și pandantivul în formă de inimă, oferit cel mai des de către bărbați soțiilor sau prietenelor sale cu ocazia unei aniversări sau sărbători. Continuă

Afișați filtrul


Sortare după: popularitate prețuri reduceri livrare

Numărul de produse: 54

 În cazul pandantivelor pentru femei, oferta este într-adevăr foarte mare. Pentru purtarea zilnică sunt potrivite  pandantivele de argint pe un lanț simplu sau pandantivele mai mici cu cristale Swarovski, care arată minunat pe gât. Pandantivele mai mari și color se pot combina bine cu topuri, bluze și rochii simple.

Pandantivele pentru bărbați sunt fabricate mai ales din oțel inoxidabil iar designul acestora este mult mai simplu ca cel al pandantivelor pentru femei. Foarte populare sunt în special așanumitele plăcuțe de identificare (dog tags), la care aderă tot mai des și femeile, având în vedere că sunt un accesoriu potrivit pentru un outfit sportiv.